Opis forum
Administrator
Witam ! - Mówi profesor Dante.
Przyszedłeś po swojego pierwszego pokemona ? - Pyta.
Tak, chcę rozpocząć swą podróż ! - Odpowiadasz.
Tak więc wybierz swojego pokemona i podaj jakiej płci ma być. - Mówi.
Trawiaste
Bulbasaur 
Opis : Nosi na plecach bulwę, która dorasta razem z nim - przechodzi kolejno przez stadium uśpienia, rozpoczęcia kwitnienia i kwitnienia. Bulwa ta nie jest jakimś bez użytecznym "dodatkiem", a miejscem, w którym pokemon gromadzi energię do wykonywania większości czynności
Podstawowe ataki: Atak głową , Szybki atak
Chikorita
Opis : Jest bardzo upartym i zawziętym Pokemonem. Liść na głowie tego Pokemona wydziela słodki zapach, który często sprawia kłopoty innym Pokemonom. Owy liść jest też dobrym kamuflażem wśród porośniętych trawą miejscami.
Podstawowe Ataki : Atak głową, Szybki atak
Treecko
Opis : Jest zawsze opanowany. Znajdzie właściwą technikę by pokonać każdego rywala. Jego najlepszymi atakami jest cios ogonem z wyskoku i ziarnopociski. Żyje na drzewach w odległych miejscach.
Podstawowe ataki : Atak ogonem, Atak głową
Turtwig ![]()
Opis: Liść na głowie tego Pokemona odpowiada za pobieranie wody z ziemi. Turtwig mieszka w sąsiedztwie jezior. Wytwarza tlen podczas fotosyntezy, która obejmuje całe ciało.
Jego liść usycha gdy jest spragniony.
------------------------
Wodne
Squirtle 
Opis : Dzięki opływowemu kształtowi i niezwykłym umiejętnościom, może poszczycić się tytułem świetnego pływaka. Pokemon ten jest bardzo dzielny i wytrwały – walczy dopóki jest w stanie, a nawet gdy przegrywa nie daje za wygraną – zdobył dzięki temu zasłużony szacunek pośród trenerów i nie tylko.
Totodile 
Opis : Ten mały i skoczny Pokemon jest niezwykle rzadki na wolności. Do obrony używa silnych szczęk i pazurów. Wie jednak, kiedy należy się wycofać i uciec. Bardzo zajadły !
Podstawowe Ataki : Atak głową, Gryzienie
Mudkip 
Opis : Mudkip jest błotną rybą Pokemon. Kiedy czuje, że jest zagrożony potrafi uderzyć z siłą, która kruszy kamienie znacznie większe od niego.
Podstawowe Ataki : Atak głową, Cios ogonem
Piplup
Opis : Jest bardzo dumnym Pokemonem i nie przyjmuje jedzenia od ludzi. Potrafi wytrzymać długo niskie temperatury. Żyje w zimnych, północnych krajach i świetnie pływa. Potrafi nurkować dłużej niż 10 minut w poszukiwaniu żywności !
Podstawowe Ataki : Atak głową
------------------------
Ogniste
Charmander 
Opis : Bardzo rzadki Pokemon - wielu by chciało go mieć, ale tylko nielicznym się udaje.
Podstawowe Ataki : Atak głową, Drapanie
Cyndaquil 
Opis : Im większy płomień na grzbiecie tego Pokemona, tym silniej atakuje. Cyndaquil jest stworkiem z natury miłym i łagodnym, ale potrafi dać niezły wycisk swoim przeciwnikom.
Torchic 
Opis : Torchic nosi wewnątrz siebie niezwykle gorące złoża ognia. Jest wierny swojemu trenerowi. Zdenerwowany atakuje serią kuli ognia.
Chimchar ![]()
Opis : Wchodzi na strome klify i mieszka na szczycie gór. Kiedy śpi, wytwarza płomień. Gaz, który produkuje w swoim żołądku pełni funkcję paliwa dla płomieni na swoim ogonie. Są wydzielane nawet, gdy pada.
Tak więc którego wybierasz?-Pyta Profesor
*Na początku dostajesz Pokemona, 5 Pokeballi,Pokedex i 100 $

Moderator
Ja chcę Chimchara(chłopak).
Ostatnio edytowany przez krystian11682 (2010-07-10 11:49:26)

Administrator
Okej.Juz się robi.

Uczeń
Ja chcę Squitrle(chlopaka).

Administrator
Okej.